Produkter för viking salt (9)

Zinkbisglycinat

Zinkbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkbisglycinater som pulver i livsmedelskvalitet och för kosttillskott. Bislgycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för zinkberikning. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Keltiskt Havssalt Fint Torrt 0-1 mm - Köpa Keltiskt Havssalt Fint 0-1 mm? | Grossist | VehGroshop

Keltiskt Havssalt Fint Torrt 0-1 mm - Köpa Keltiskt Havssalt Fint 0-1 mm? | Grossist | VehGroshop

Ursprung: Keltiskt havssalt kallas också "Sel de Guarande" och kommer från Frankrike. Det berömda havssaltet från Guerande har skördats av saltbönder i Bretagne, Frankrike, enligt gammal tradition i över 2000 år. Detta salt är ett natriumfattigt salt. Saltfälten består av grå-blå lera. Denna lera ger viktiga mineraler och spårämnen till saltkristallerna och ger Atlantsalt sin unika grå färg och distinkta smak. Smak och användning: Det keltiska havssaltet med sin kraftiga saltsmak passar bra till många rätter. På grund av sin höga restfuktighet är det inte lämpligt för användning i en saltkvarn. Det är ett utmärkt alternativ till vanligt bordssalt.
Magnesiumkarbonat

Magnesiumkarbonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder magnesiumkarbonat som pulver, granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemisk ren kvalitet samt för kosttillskott. För läkemedelsapplikationer används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelsapplikationer används det som syraregulator, för anti-klumpning och för magnesiumberikning. För industriella applikationer används det för produktion av glaskeramer och emaljer samt som flödhjälpmedel. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, våtbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Zinkglukonat

Zinkglukonat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder zinkglukonat som pulver, fint granulat i läkemedelskvalitet och för kosttillskott. Inom läkemedelsområdet används det för behandling av zinkbrist. Inom livsmedelsområdet används det för zinkberikning. CAS 4468-02-4 (fritt från vatten) EINECS 224-736-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och tillämpningsutveckling i nära samarbete med kunderna. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysikaliska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumbisglycinat

Magnesiumbisglycinat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesium Bisglycinat som pulver i livsmedelskvalitet samt för kosttillskott. Bisglycinater är fullt reagerade chelater. För livsmedelsapplikationer används det för magnesiumberikning. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom bulkdensitet, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Medelhavssalt Medium 1.0-1.6 mm - Medelhavssalt Medium 1.0-1.6 mm

Medelhavssalt Medium 1.0-1.6 mm - Medelhavssalt Medium 1.0-1.6 mm

Ursprung och utvinning Detta naturliga bordssalt produceras vid Medelhavets kuster. Saltfabrikerna ligger i stora naturparker eller naturreservat, långt från industri och stora städer. Havsvattnet leds genom uråldriga kanaler till saltmyrarna. Vind och sol ökar gradvis salthalten. Saltet börjar kristallisera och sjunker till botten av saltfabriken. Därefter skördas saltet med speciella verktyg. Efter utvinningen torkas saltet och siktas i olika kornstorlekar. Medelhavssaltet är en ren naturlig produkt, fri från kemikalier och tillsatser. Idag sker saltutvinning fortfarande enligt uråldriga traditioner i medelhavets saltmyrar. Utvinningsområdena är tillflyktsorter för djur och utgör en viktig livsmiljö för många hotade fågel- och växtarter. Här bidrar kommersialiseringen av utvinningen av havssalt nu ...
Magnesiumcitrat

Magnesiumcitrat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder Magnesiumcitrat som pulver, mikroniserat pulver och granulat i livsmedels-/läkemedels-/kemiskt ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5 EINECS 222-093-9 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Magnesiumsulfat

Magnesiumsulfat

Dr. Paul Lohmann® erbjuder magnesiumsulfat som pulver, kristaller i livsmedels-/läkemedels-/kemisk ren kvalitet samt för kosttillskott. För farmaceutiska tillämpningar används det för behandling av hypomagnesemi. För livsmedelstillämpningar används det för magnesiumberikning. För industriella tillämpningar används specialiserade typer för att avlägsna kvarvarande vatten från mestadels flytande organiska material. CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8 EINECS 231-298-2 Dr. Paul Lohmann® genomför produkt- och applikationsutveckling i nära samarbete med kunder. Detta inkluderar anpassning av kemiska och fysiska parametrar såsom volymvikt, vätbarhet, partikelstorlek, renhet eller pH-värde.
Keltiskt Havssalt Grovt Guérande Salt Torrt 2–4mm

Keltiskt Havssalt Grovt Guérande Salt Torrt 2–4mm

Ursprung Keltiskt havssalt: Keltiskt havssalt utvinns i Frankrike, i Bretagne. Saltet är mycket rikt på mineraler och magnesium. Saltet har stora grå kristaller. Den ljusgrå färgen uppstår genom absorption av mineraler från leran i saltfälten. Tillverkningsprocess Keltiskt havssalt. Efter utvinning torkas saltet, men inte helt. Saltet behåller cirka 5% fuktighet, vilket bidrar till dess karaktär. Hälsosamma egenskaper Produkt och tillämpningar: Keltiskt havssalt innehåller en mycket viktig mineral, magnesium (eftersom det inte tvättas), som håller blodtrycket lågt. Det stimulerar produktionen av magsyra. Magsyran är avgörande för en god matsmältning. Keltiskt havssalt hjälper dig att bättre ta upp vitaminer. Se till att du äter tillräckligt med hälsosamma fetter varje dag.